Bog & idéNell Rasmussen

Bøger skrevet af Nell Rasmussen

Læs mere om Nell Rasmussen
2 produkter
2 produkter
Drab i familien
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drab i familienMai Heide Ottosen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Drab i familien
Lærebog i familieret
Lærebog i FamilieretNell Rasmussen
379,95 DKK
EBOG
(0)
Lærebog i Familieret

Mere om Nell Rasmussen

Nell Rasmussen har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Rasmussens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i familieret" udgivet af Dike - "Lærebog i familieret" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Lærebog i familieret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Menneskerettigheder i socialt arbejde" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Børn i familie- og socialretten" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Lærebog i familieret" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Børn i familie- og socialretten" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Menneskerettigheder i socialt arbejde" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Lærebog i familieret" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Forældreansvarsloven" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Nell Rasmussens bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Nell Rasmussen hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Nell Rasmussen kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Rasmussen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nell Rasmussens "Lærebog i familieret"

"Lærebog i familieret" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dike.

"Lærebog i familieret" af Nell Rasmussen

"Lærebog i familieret" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nell Rasmussen