Bog & idéNelli Øvre Sørensen

Bøger skrevet af Nelli Øvre Sørensen

Læs mere om Nelli Øvre Sørensen
1 produkter
1 produkter
Det nære sundhedsvæsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det nære sundhedsvæsenBjørg Balteskard
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Det nære sundhedsvæsen

Mere om Nelli Øvre Sørensen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Nelli Øvre Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Sørensen.
Bøgerne fra Nelli Øvre Sørensen tilbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene" udgivet af Fagbokforlaget - "Kongens valg" udgivet af Gyldendal - "Det nære sundhedsvæsen" udgivet af Gyldendal - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal

Nelli Øvre Sørensens bøger

Nelli Øvre Sørensen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Sørensen fås blot som hæftet. Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nelli Øvre Sørensens "Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene"

Hos Bog & idé er "Å tenke med Foucault : en bok for masterstudiene i helse- og sosialfagene" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Nelli Øvre Sørensen "Kongens valg"

Det er muligt at købe Nelli Øvre Sørensens "Kongens valg" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nelli Øvre Sørensen