Bog & idéNete Nørgaard Kristensen

Bøger skrevet af Nete Nørgaard Kristensen

Læs mere om Nete Nørgaard Kristensen
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori
Cultural journalism in the Nordic countries
Cultural journalism in the Nordic countriesNete Nørgaard Kristensen
529,95 DKK
Hæftet
(0)
Cultural journalism in the Nordic countries

Mere om Nete Nørgaard Kristensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Nete Nørgaard Kristensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Nørgaard Kristensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Journalister og kilder" udgivet af Center for Journalistik og Efteruddannelse på Ajour - "Kulturjournalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Kulturjournalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Proces og struktur i ph.d.-forløbet" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Nete Nørgaard Kristensens bøger

Nete Nørgaard Kristensen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Nete Nørgaard Kristensen bøger i flere forskellige formater. Nørgaard Kristensens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nete Nørgaard Kristensens "Klassisk og moderne medieteori"

"Klassisk og moderne medieteori" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Journalister og kilder" af Nete Nørgaard Kristensen

Endnu en af Nete Nørgaard Kristensen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Center for Journalistik og Efteruddannelse på Ajour.
Detaljer
Fulde navn:
Nete Nørgaard Kristensen