Bog & idéNethe Plenge

Bøger skrevet af Nethe Plenge

Læs mere om Nethe Plenge
1 produkter
1 produkter
Mød konflikten
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mød konfliktenNethe Plenge
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Mød konflikten

Mere om Nethe Plenge

Nethe Plenge har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Plenge.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mød konflikten" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Mød konflikten" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Samtalebogen - om samtaler på arbejde" udgivet af Gyldendal Akademisk - "På tur i Lolland & Falsters spisekammer" udgivet af Lofa - "Mød konflikten" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Nethe Plenge

Nethe Plenge har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Nethe Plenge kan købes i forskellige formater. Plenges bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nethe Plenges "Mød konflikten"

"Mød konflikten" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendals Bogklubber.

Nethe Plenge "Mød konflikten"

Hos Bog & idé er "Mød konflikten" tilgængelig som e-bog (pdf-format). Hvis du køber "Mød konflikten" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hans Reitzels Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nethe Plenge