Bog & idéNgugi wa Ngugi wa Thiong´o

Bøger skrevet af Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o

Læs mere om Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o
2 produkter
2 produkter
Drømme i krigens tid
BOEGERTILSTAERKPRIS
Drømme i krigens tidNgugi wa Thiong'o
207,46 DKK
Hæftet
(10)
Drømme i krigens tid
I fortolkerens hus
BOEGERTILSTAERKPRIS
I fortolkerens husNgugi wa Thiong'o
207,46 DKK
Hæftet
(10)
I fortolkerens hus

Mere om Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o

Der er flere forskellige bøger af Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Ngugi wa Thiong´o.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I fortolkerens hus" udgivet af C&K - "Drømme i krigens tid" udgivet af C&K

Bøger skrevet af Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o

Du kan bestille to bøger af Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Ngugi wa Thiong´os bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Ngugi wa Thiong´o er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af C&K.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"I fortolkerens hus" af Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o

Hos Bog & idé er "I fortolkerens hus" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af C&K.

"Drømme i krigens tid" af Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o

"Drømme i krigens tid" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af C&K.
Detaljer
Fulde navn:
Ngugi wa Ngugi wa Thiong´o