Bog & idéNgugi wa Thiong´o

Bøger skrevet af Ngugi wa Thiong´o

Læs mere om Ngugi wa Thiong´o
1 produkter
1 produkter
I fortolkerens hus
BOEGERTILSTAERKPRIS
I fortolkerens husNgugi wa Thiong'o
207,46 DKK
Hæftet
(10)
I fortolkerens hus

Mere om Ngugi wa Thiong´o

Der findes en del bøger fra Ngugi wa Thiong´o til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thiong´o.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En drømmemagers fødsel" udgivet af C&K Forlag - "I fortolkerens hus" udgivet af C&K - "Drømme i krigens tid" udgivet af C&K

Bøger skrevet af Ngugi wa Thiong´o

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Ngugi wa Thiong´o hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Thiong´o som hæftet. Thiong´os bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ngugi wa Thiong´os "En drømmemagers fødsel"

Det er muligt at købe Ngugi wa Thiong´os "En drømmemagers fødsel" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af C&K Forlag.

Ngugi wa Thiong´o "I fortolkerens hus"

Det er muligt at købe Ngugi wa Thiong´os "I fortolkerens hus" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er C&K, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ngugi wa Thiong´o