Bog & idéNiccolo Machiavelli

Bøger skrevet af Niccolo Machiavelli

Læs mere om Niccolo Machiavelli
1 produkter
1 produkter
The Prince
The PrinceNiccolo Machiavelli
169,95 DKK
Hardback
(0)
The Prince

Mere om Niccolo Machiavelli

Der er bare én bog af Niccolo Machiavelli tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "The Prince". Det er Alma Classics, der har publiceret den på engelsk. "The Prince" er desuden tilknyttet serien "Alma Classics Evergreens".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Prince" af Niccolo Machiavelli

Det er muligt at købe Niccolo Machiavellis "The Prince" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i serien "Alma Classics Evergreens". Det er Alma Classics, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Machiavelli, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niccolo Machiavelli