Bog & idéNiccolo Rinaldi

Bøger skrevet af Niccolo Rinaldi

Læs mere om Niccolo Rinaldi
1 produkter
1 produkter
Secret Florence
Secret FlorenceNiccolo Rinaldi
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Secret Florence

Mere om Niccolo Rinaldi

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger skrevet af Niccolo Rinaldi. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Rinaldi.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Secret Florence" udgivet af Michelin - "Secret Milan" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Florence " i serien "Editions Jonglez" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Florence" i serien "Editions Jonglez" udgivet af Éditions Jonglez

Bøger skrevet af Niccolo Rinaldi

Du kan bestille fire bøger af Niccolo Rinaldi her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Niccolo Rinaldi fås i flere forskellige formater. Rinaldi har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niccolo Rinaldis "Secret Florence"

Glæd dig til at nyde denne skønne bog fra Niccolo Rinaldi. Det er Michelin, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Secret Milan" af Niccolo Rinaldi

Dette er en også en skøn bog fra Rinaldi, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Éditions Jonglez.
Detaljer
Fulde navn:
Niccolo Rinaldi