Bog & idéNichlas Sørensen

Bøger skrevet af Nichlas Sørensen

Læs mere om Nichlas Sørensen
4 produkter
4 produkter
Verden set med nattens øjne
Verden set med nattens øjneNichlas Sørensen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Verden set med nattens øjne
bag min facade
bag min facadeNichlas Sørensen
49,95 DKK
EBOG
(1)
bag min facade
Verden set med nattens øjne
Verden set med nattens øjneNichlas Sørensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Verden set med nattens øjne
bag min facade
bag min facadeNichlas Sørensen
179,95 DKK
Hæftet
(1)
bag min facade

Mere om Nichlas Sørensen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Nichlas Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Verden set med nattens øjne" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Verden set med nattens øjne" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk - "bag min facade" udgivet af Forfatterskabet.dk - "bag min facade" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Nichlas Sørensens bøger

Nichlas Sørensen har fire bøger online her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Sørensens bøger kommer i forskellige formater. Sørensens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Verden set med nattens øjne" af Nichlas Sørensen

"Verden set med nattens øjne" kan købes som ebog. Med "Verden set med nattens øjne" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Nichlas Sørensen "Verden set med nattens øjne"

Hos Bog & idé er "Verden set med nattens øjne" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Forfatterskabet.dk.
Detaljer
Fulde navn:
Nichlas Sørensen