Bog & idéNicholas Carter

Bøger skrevet af Nicholas Carter

Læs mere om Nicholas Carter
6 produkter
6 produkter
Turncoat's Drum
STREAM
Turncoat's DrumNicholas Carter
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Turncoat's Drum
Black Tom's Red Army
STREAM
Black Tom's Red ArmyNicholas Carter
159,95 DKK
Lydbog
(0)
Black Tom's Red Army
Stand by the colours
STREAM
Stand by the ColoursNicholas Carter
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Stand by the Colours
Storming Party
STREAM
Storming PartyNicholas Carter
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Storming Party
King's Men Crow
STREAM
King's Men CrowNicholas Carter
119,95 DKK
Lydbog
(0)
King's Men Crow
Harvest of Swords
STREAM
Harvest of SwordsNicholas Carter
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Harvest of Swords

Mere om Nicholas Carter

Nicholas Carter har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Carter.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Storming Party" i serien "Shadow on the Crown" udgivet af SAGA Egmont - "Turncoat's Drum" i serien "Shadow on the Crown" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Nicholas Carter

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nicholas Carter hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Carter fås kun som lydbog. Bøgerne af Carter er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nicholas Carters "Storming Party"

Det er muligt at købe Nicholas Carters "Storming Party" som lydbog. Nicholas Carters "Storming Party" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er med i Carters serie "Shadow on the Crown". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Turncoat's Drum" af Nicholas Carter

Det er muligt at købe Nicholas Carters "Turncoat's Drum" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Turncoat's Drum" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af serien "Shadow on the Crown". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Nicholas Carter