Bog & idéNicholas Mills

Bøger skrevet af Nicholas Mills

Læs mere om Nicholas Mills
1 produkter
1 produkter
Buenos Aires
Buenos AiresNicholas Mills
269,95 DKK
HÆFTET
(0)
Buenos Aires

Mere om Nicholas Mills

Du kan kun finde en enkelt bog af Nicholas Mills her hos Bog & idé. Bogen hedder "Buenos Aires". Den er udgivet af Avalon Travel Publishing på engelsk. "Buenos Aires" er desuden tilknyttet serien "Moon Handbooks".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Buenos Aires" af Nicholas Mills

Hos Bog & idé er "Buenos Aires" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Endnu en af Nicholas Mills skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nicholas Mills