Bog & idéNicholson Baker

Bøger skrevet af Nicholson Baker

Læs mere om Nicholson Baker
1 produkter
1 produkter
Rulletrappen
RulletrappenNicholson Baker
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Rulletrappen

Mere om Nicholson Baker

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Nicholson Baker. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Baker.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rulletrappen " i serien "Tiderne Skifter paperbacks" udgivet af Tiderne Skifter - "Checkpoint" udgivet af Tiderne Skifter - "Rulletrappen " i serien "Tiderne Skifter paperbacks" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger skrevet af Nicholson Baker

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Nicholson Baker hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bakers bøger kommer bare som hæftet. Bakers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Tiderne Skifter.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nicholson Bakers "Rulletrappen "

Det er muligt at købe Nicholson Bakers "Rulletrappen " som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bakers serie "Tiderne Skifter paperbacks". Det er Tiderne Skifter, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Checkpoint" af Nicholson Baker

"Checkpoint" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tiderne Skifter.
Detaljer
Fulde navn:
Nicholson Baker