Bog & idéNick Bruno

Bøger skrevet af Nick Bruno

Læs mere om Nick Bruno
1 produkter
1 produkter
Naples: Includes Pompeii, Vesuvius & Herculaneum
Naples: Includes Pompeii, Vesuvius & HerculaneumNick Bruno
119,95 DKK
HÆFTET
(0)
Naples: Includes Pompeii, Vesuvius & Herculaneum

Mere om Nick Bruno

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Nick Bruno. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Bruno.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Naples: Includes Pompeii, Vesuvius & Herculaneum" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Sorrento, Capri & Amalfi Coast" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger skrevet af Nick Bruno

Du kan finde to bøger af Nick Bruno her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun købe Brunos bøger som hæftet. Bøgerne af Bruno er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Footprint Travel Guides.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Naples: Includes Pompeii, Vesuvius & Herculaneum" af Nick Bruno

Hos Bog & idé er "Naples: Includes Pompeii, Vesuvius & Herculaneum" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Nick Bruno "Sorrento, Capri & Amalfi Coast"

"Sorrento, Capri & Amalfi Coast" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Brunos serie "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Nick Bruno