Bog & idéNick Caruso

Bøger skrevet af Nick Caruso

Læs mere om Nick Caruso
1 produkter
1 produkter
Fis eller fakta
STREAM
Fis eller faktaNick Caruso
69,95 DKK
Lydbog
(1)
Fis eller fakta

Mere om Nick Caruso

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Nick Caruso. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Caruso.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kan den prutte?" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fis eller fakta" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Fis eller fakta" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kan den prutte?" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Nick Caruso

Du kan bestille fire bøger af Nick Caruso her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Nick Caruso fås i udvalgte formater. Carusos bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nick Carusos "Kan den prutte?"

"Kan den prutte?" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Fis eller fakta" af Nick Caruso

Hos Bog & idé er "Fis eller fakta" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har færdiggjort dit køb, kan du downloade "Fis eller fakta" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Nick Caruso