Bog & idéNick Drake

Bøger skrevet af Nick Drake

Læs mere om Nick Drake
1 produkter
1 produkter
Nefertiti: Dødebogen
STREAM
Nefertiti: DødebogenNick Drake
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Nefertiti: Dødebogen

Mere om Nick Drake

Du kan kun finde en enkelt bog af Nick Drake her hos Bog & idé. Det er "Nefertiti: Dødebogen". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Nefertiti: Dødebogen" er desuden en del af serien "Audioteket".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nefertiti: Dødebogen" af Nick Drake

Det er muligt at købe Nick Drakes "Nefertiti: Dødebogen" som lydbog. Med Nick Drakes "Nefertiti: Dødebogen" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Drake, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Nick Drake