Bog & idéNick Hill

Bøger skrevet af Nick Hill

Læs mere om Nick Hill
1 produkter
1 produkter
The Ridgeway: Avebury to Ivinghoe Beacon
The Ridgeway: Avebury to Ivinghoe BeaconNick Hill
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
The Ridgeway: Avebury to Ivinghoe Beacon

Mere om Nick Hill

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt sortiment af bøger fra Nick Hill. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hill.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Ridgeway: Avebury to Ivinghoe Beacon" udgivet af Trailblazer - "The Ridgeway" udgivet af Trailblazer

Bøger af Nick Hill

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Nick Hill hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe Hills bøger som hæftet. Bøgerne af Hill er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Trailblazer.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Ridgeway: Avebury to Ivinghoe Beacon" af Nick Hill

"The Ridgeway: Avebury to Ivinghoe Beacon" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Trailblazer, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"The Ridgeway" af Nick Hill

Hos Bog & idé er "The Ridgeway" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Trailblazer.
Detaljer
Fulde navn:
Nick Hill