Bog & idéNick Nyland

Bøger skrevet af Nick Nyland

Læs mere om Nick Nyland
1 produkter
1 produkter
Børnenes Ø
Børnenes ØNick Nyland
219,95 DKK
EBOG
(0)
Børnenes Ø

Mere om Nick Nyland

Der er flere forskellige bøger skrevet af Nick Nyland tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Nylands udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børnenes Ø" udgivet af Skriveforlaget - "Børnenes Ø" udgivet af Skriveforlaget - "De praktiserende læger i Danmark" udgivet af Audit Projekt Odense

Bøger af Nick Nyland

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Nick Nyland hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Nick Nyland fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Nyland er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Børnenes Ø" af Nick Nyland

Hos Bog & idé er "Børnenes Ø" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Børnenes Ø" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Skriveforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Nick Nyland "Børnenes Ø"

Hos Bog & idé er "Børnenes Ø" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Skriveforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Nick Nyland