Bog & idéNick-Roo Malayeri

Bøger skrevet af Nick-Roo Malayeri

Læs mere om Nick-Roo Malayeri
2 produkter
2 produkter
Kompendium i organisk kemi I
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i organisk kemi INick-Roo Malayeri
170,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i organisk kemi I
Kompendium i Farmaci I
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kompendium i Farmaci INick-Roo Malayeri
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Kompendium i Farmaci I

Mere om Nick-Roo Malayeri

Der findes forskellige bøger fra Nick-Roo Malayeri tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Malayeris bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kompendium i Farmaci I" udgivet af Kompendieforlaget - "Kompendium i organisk kemi I" udgivet af Kompendieforlaget

Bøger af Nick-Roo Malayeri

Du kan købe to bøger af Nick-Roo Malayeri her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Malayeri fås bare som hæftet. Malayeris bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Kompendieforlaget.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kompendium i Farmaci I" af Nick-Roo Malayeri

"Kompendium i Farmaci I" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kompendieforlaget.

Nick-Roo Malayeri "Kompendium i organisk kemi I"

Hos Bog & idé er "Kompendium i organisk kemi I" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Kompendieforlaget, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nick-Roo Malayeri