Bog & idéNicki Trench

Bøger skrevet af Nicki Trench

Læs mere om Nicki Trench
1 produkter
1 produkter
Supersød hækling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Supersød hæklingNicki Trench
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Supersød hækling

Mere om Nicki Trench

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Nicki Trench. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Trenchs seneste bøger.
Bøgerne fra Nicki Trench kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Supersød hækling" udgivet af Legind - "Hygge Knits: Nordic and Fair Isle Sweaters, Scarves, Hats, and More to Keep You Cozy" udgivet af CICO Books - "Nordisk strik i nye farver" udgivet af Turbine

Bøger skrevet af Nicki Trench

Du kan bestille tre bøger af Nicki Trench her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Nicki Trench bøger i forskellige formater. Trenchs bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Supersød hækling" af Nicki Trench

Det er muligt at købe Nicki Trenchs "Supersød hækling" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Legind.

"Hygge Knits: Nordic and Fair Isle Sweaters, Scarves, Hats, and More to Keep You Cozy" af Nicki Trench

"Hygge Knits: Nordic and Fair Isle Sweaters, Scarves, Hats, and More to Keep You Cozy" kan købes online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af CICO Books.
Detaljer
Fulde navn:
Nicki Trench