Bog & idéNicky Gardner

Bøger skrevet af Nicky Gardner

Læs mere om Nicky Gardner
2 produkter
2 produkter
Europe by Rail: The Definitive Guide
Europe by Rail: The Definitive GuideNicky Gardner
229,95 DKK
Paperback
(0)
Europe by Rail: The Definitive Guide
Bus Pass Britain
Bus Pass BritainSusanne Kries
239,95 DKK
HÆFTET
(0)
Bus Pass Britain

Mere om Nicky Gardner

Nicky Gardner har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Gardners bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Europe by Rail: The definitive guide" udgivet af Hidden Europe Publications - "Europe by Rail: The difinitive guide" udgivet af Hidden Europe Publications - "Bus Pass Britain" udgivet af Bradt Travel Guides - "Bus-Pass Britain Rides Again" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Bøger af Nicky Gardner

Der er fire tilgængelige udgivelser af Nicky Gardner hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Gardners bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Gardner lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nicky Gardners "Europe by Rail: The definitive guide"

Hos Bog & idé er "Europe by Rail: The definitive guide" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Hidden Europe Publications, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Europe by Rail: The difinitive guide" af Nicky Gardner

"Europe by Rail: The difinitive guide" kan købes online som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Hidden Europe Publications.
Detaljer
Fulde navn:
Nicky Gardner