Bog & idéNicola Dixen

Bøger skrevet af Nicola Dixen

Læs mere om Nicola Dixen
4 produkter
4 produkter
Linvarna
LinvarnaNicola Dixen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Linvarna
Linvarna
STREAM
LinvarnaNicola Dixen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Linvarna
Vinger for en dag
STREAM
Vinger for en dagNicola Dixen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Vinger for en dag
Vinger for en dag
Vinger for en dagNicola Dixen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Vinger for en dag

Mere om Nicola Dixen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Nicola Dixen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Dixens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med tid" udgivet af mellemgaard - "Med tid" udgivet af Forlaget mellemgaard

Nicola Dixens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Nicola Dixen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Nicola Dixen kommer i flere forskellige formater. Dixens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Med tid" af Nicola Dixen

Hos Bog & idé er "Med tid" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Med tid" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Med tid" af Nicola Dixen

Hos Bog & idé er "Med tid" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nicola Dixen