Bog & idéNicola Förg

Bøger skrevet af Nicola Förg

Læs mere om Nicola Förg
1 produkter
1 produkter
Funkensonntag
FunkensonntagNicola Förg
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Funkensonntag

Mere om Nicola Förg

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Nicola Förg. Bogen hedder "Funkensonntag". Den er udgivet af SAGA Egmont på tysk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Nicola Förgs "Funkensonntag"

Hos Bog & idé er "Funkensonntag" tilgængelig som lydbog. Med Nicola Förgs "Funkensonntag" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en skøn bog fra Förg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Nicola Förg