Bog & idéNicolae Matei

Bøger skrevet af Nicolae Matei

Læs mere om Nicolae Matei
3 produkter
3 produkter
Rumænsk-Dansk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rumænsk-Dansk OrdbogNicolae Matei
575,96 DKK
Indbundet
(0)
Rumænsk-Dansk Ordbog
En flygtning i paradis
BOEGERTILSTAERKPRIS
En flygtning i ParadisNicolae Matei
190,86 DKK
Hæftet
(0)
En flygtning i Paradis
Rumænsk sprog-guide
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rumænsk sprog-guide Nicolae Matei
91,26 DKK
Hæftet
(0)
Rumænsk sprog-guide

Mere om Nicolae Matei

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Nicolae Matei. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Matei.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Nicolae Mateis bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rumænsk-Dansk Ordbog" udgivet af Eksperimental Forlag - "Rumænsk-dansk ordbog" udgivet af Eksperimental Forlag - "En flygtning i Paradis" udgivet af Eksperimental Forlag - "Rumænsk-dansk ordbog" udgivet af Eksperimental Forlag - "Rumænsk sprog-guide " udgivet af Eksperimental Forlag

Bøger skrevet af Nicolae Matei

Nicolae Matei har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Nicolae Matei kan købes i flere formater. Mateis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Eksperimental Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nicolae Mateis "Rumænsk-Dansk Ordbog"

Hos Bog & idé er "Rumænsk-Dansk Ordbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksperimental Forlag.

"Rumænsk-dansk ordbog" af Nicolae Matei

Det er muligt at købe Nicolae Mateis "Rumænsk-dansk ordbog" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Eksperimental Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nicolae Matei