Bog & idéNicolai Carlberg

Bøger skrevet af Nicolai Carlberg

Læs mere om Nicolai Carlberg
1 produkter
1 produkter
Fremtidens forstæder.
Fremtidens forstæder.Niels Helberg
279,95 DKK
Hardback
(1)
Fremtidens forstæder.

Mere om Nicolai Carlberg

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Nicolai Carlberg. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Carlberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fremtidens forstæder." udgivet af Bogværket - "Byliv og havnefront" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Nicolai Carlberg

Nicolai Carlberg har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Carlbergs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Carlberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nicolai Carlbergs "Fremtidens forstæder."

"Fremtidens forstæder." er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Bogværket.

Nicolai Carlberg "Byliv og havnefront"

Dette er en også en skøn bog fra Carlberg, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Nicolai Carlberg