Bog & idéNicolai Lindgreen

Bøger skrevet af Nicolai Lindgreen

Læs mere om Nicolai Lindgreen
2 produkter
2 produkter
Patentloven
PatentlovenJens Schovsbo
1649,95 DKK
Hardback
(0)
Patentloven
Patentloven med kommentarer
PatentlovenNicolai Lindgreen
1519,95 DKK
EBOG
(0)
Patentloven

Mere om Nicolai Lindgreen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Nicolai Lindgreen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Lindgreen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Patentloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Patentloven" udgivet af DJØF - "Patentloven med kommentarer" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Den fælles patentdomstol" udgivet af Karnov Group - "Patentloven" udgivet af DJØF

Bøger skrevet af Nicolai Lindgreen

Der er fem tilgængelige bøger af Nicolai Lindgreen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Nicolai Lindgreen kommer i udvalgte formater. Lindgreens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Patentloven med kommentarer" af Nicolai Lindgreen

"Patentloven med kommentarer" er tilgængelig online som pdf. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Nicolai Lindgreen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Jurist- og Økonomforbundet.

Nicolai Lindgreen "Patentloven"

Det er muligt at købe Nicolai Lindgreens "Patentloven" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF.
Detaljer
Fulde navn:
Nicolai Lindgreen