Bog & idéNicolaj Sivan Holst

Bøger skrevet af Nicolaj Sivan Holst

Læs mere om Nicolaj Sivan Holst
3 produkter
3 produkter
Strafbar passivitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Strafbar passivitetNicolaj Sivan Holst
404,96 DKK
Indbundet
(0)
Strafbar passivitet
Strafbar passivitet
Strafbar passivitetNicolaj Sivan Holst
439,95 DKK
EBOG
(0)
Strafbar passivitet
Straffesagens gang
Straffesagens gangNicolaj Sivan Holst
389,95 DKK
EBOG
(0)
Straffesagens gang

Mere om Nicolaj Sivan Holst

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Nicolaj Sivan Holst. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Holsts udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Straffesagens gang" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Straffesagens gang" udgivet af Djøf Forlag - "Strafbar passivitet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Strafbar passivitet" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger af Nicolaj Sivan Holst

Nicolaj Sivan Holst har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Holsts bøger fås i et udvalg af formater. Holsts bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Straffesagens gang" af Nicolaj Sivan Holst

Hos Bog & idé er "Straffesagens gang" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Straffesagens gang" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Straffesagens gang" af Nicolaj Sivan Holst

Hos Bog & idé er "Straffesagens gang" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nicolaj Sivan Holst