Bog & idéNicolas Bourriaud

Bøger skrevet af Nicolas Bourriaud

Læs mere om Nicolas Bourriaud
1 produkter
1 produkter
POSTPRODUKTION.
POSTPRODUKTION.Nicolas Bourriaud
79,95 DKK
Paperback
(0)
POSTPRODUKTION.

Mere om Nicolas Bourriaud

Nicolas Bourriaud har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Bourriauds nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Relationel æstetik" udgivet af Det Kongelige Danske Kunstakademi - "Postproduktion" udgivet af Billedkunstskolernes Forlag

Bøger af Nicolas Bourriaud

Du kan købe to bøger af Nicolas Bourriaud her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Bourriaud som -. Bøgerne af Bourriaud er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Relationel æstetik" af Nicolas Bourriaud

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Nicolas Bourriaud. Det er Det Kongelige Danske Kunstakademi, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Nicolas Bourriaud "Postproduktion"

Dette er en også en skøn bog fra Bourriaud, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Billedkunstskolernes Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nicolas Bourriaud