Bog & idéNicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

Bøger skrevet af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

Læs mere om Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe
3 produkter
3 produkter
Superskurkeskolen 3: Flugten fra Sankt Morbus
BOEGERTILSTAERKPRIS
Superskurkeskolen 3: Flugten fra Sankt MorbusEllen Holmboe
307,06 DKK
Indbundet
(0)
Superskurkeskolen 3: Flugten fra Sankt Morbus
Superskurkeskolen 2: Det onde sind
BOEGERTILSTAERKPRIS
Superskurkeskolen 2: Det onde sindEllen Holmboe
307,06 DKK
Indbundet
(0)
Superskurkeskolen 2: Det onde sind
Superskurkeskolen 4: De sorte fugle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Superskurkeskolen 4: De sorte fugleNicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe
307,06 DKK
Indbundet
(0)
Superskurkeskolen 4: De sorte fugle

Mere om Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Holmboe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De sorte fugle" i serien "Zombie-jæger - Den nye verden" udgivet af Alvilda - "Flugten fra Sankt Morbus" i serien "Zombie-jæger - Den nye verden" udgivet af Alvilda - "Det onde sind " i serien "Zombie-jæger - Den nye verden" udgivet af Alvilda - "Superskurkeskolen 1: Den gode skurk" i serien "Zombie-jæger - Den nye verden" udgivet af Forlaget Alvilda

Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboes bøger

Du kan finde fire bøger af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe Holmboes bøger som indbundet. Bøgerne af Holmboe er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"De sorte fugle" af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

Hos Bog & idé er "De sorte fugle" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Holmboes serie "Zombie-jæger - Den nye verden". Det er Alvilda, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Flugten fra Sankt Morbus" af Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe

"Flugten fra Sankt Morbus" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen er en del af Holmboes serie "Zombie-jæger - Den nye verden". Det er Alvilda, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Nicole Boyle Rødtnes og Ellen Holmboe