Bog & idéNicole Christiansen

Bøger skrevet af Nicole Christiansen

Læs mere om Nicole Christiansen
2 produkter
2 produkter
Fra arbejderbeskyttelse til sundhedsfremme på arbejdspladsen
Fra arbejderbeskyttelse til sundhedsfremme på arbejdspladsenNicole Christiansen
489,95 DKK
EBOG
(0)
Fra arbejderbeskyttelse til sundhedsfremme på arbejdspladsen
Arbejdsmiljøret
BOEGERTILSTAERKPRIS
ArbejdsmiljøretJens Kristiansen
287,96 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsmiljøret

Mere om Nicole Christiansen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Nicole Christiansen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Christiansens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdsmiljøret" udgivet af Djøf Forlag - "Fra arbejderbeskyttelse til sundhedsfremme på arbejdspladsen" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Fra arbejderbeskyttelse til sundhedsfremme på arbejdspladsen" udgivet af Djøf Forlag

Mere om Nicole Christiansens bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Nicole Christiansen hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Nicole Christiansen fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Nicole Christiansens "Arbejdsmiljøret"

Det er muligt at købe Nicole Christiansens "Arbejdsmiljøret" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Djøf Forlag.

Nicole Christiansen "Fra arbejderbeskyttelse til sundhedsfremme på arbejdspladsen"

"Fra arbejderbeskyttelse til sundhedsfremme på arbejdspladsen" findes på den digitale boghylde som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Fra arbejderbeskyttelse til sundhedsfremme på arbejdspladsen" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nicole Christiansen