Bog & idéNicole Galland

Bøger skrevet af Nicole Galland

Læs mere om Nicole Galland
1 produkter
1 produkter
Rosens hævn
STREAM
Rosens hævnNicole Galland
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Rosens hævn

Mere om Nicole Galland

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Nicole Galland. Det er "Rosens hævn". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk. "Rosens hævn" er desuden en del af serien "Audioteket".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Rosens hævn" af Nicole Galland

Hos Bog & idé er "Rosens hævn" tilgængelig som lydbog. Med Nicole Gallands "Rosens hævn" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af serien "Audioteket". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Nicole Galland fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Nicole Galland