Bog & idéNicoline Normann

Bøger skrevet af Nicoline Normann

Læs mere om Nicoline Normann
2 produkter
2 produkter
Metakognitiv terapi
Metakognitiv terapiNicoline Normann
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Metakognitiv terapi
Særligt sensitive - eller særligt udfordret?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?Nicoline Normann
224,96 DKK
Hæftet
(1)
Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?

Mere om Nicoline Normann

Nicoline Normann har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Normanns nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?" udgivet af Akademisk Forlag - "Metakognitiv terapi" udgivet af Akademisk Forlag

Mere om Nicoline Normanns bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Nicoline Normann hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille Normanns bøger som hæftet. Normanns bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Akademisk Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nicoline Normanns "Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?"

Hos Bog & idé er "Særligt sensitiv - eller særligt udfordret?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Nicoline Normann "Metakognitiv terapi"

Hos Bog & idé er "Metakognitiv terapi" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Nicoline Normann