Bog & idéNidal Mansour

Bøger skrevet af Nidal Mansour

Læs mere om Nidal Mansour
6 produkter
6 produkter
Spree-morderen
Spree-morderenNidal Mansour
79,95 DKK
EBOG
(0)
Spree-morderen
The Spree-killer
The Spree-killerNidal Mansour
79,95 DKK
EBOG
(0)
The Spree-killer
Før dengang ...
Før dengang ...Nidal Mansour
59,95 DKK
EBOG
(0)
Før dengang ...
The Spree-killer
The Spree-killerNidal Mansour
129,95 DKK
Paperback
(0)
The Spree-killer
Beyond the past
Beyond the pastNidal Mansour
99,95 DKK
Paperback
(0)
Beyond the past
Spree-morderen
Spree-morderenNidal Mansour
129,95 DKK
Paperback
(0)
Spree-morderen

Mere om Nidal Mansour

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra Nidal Mansour. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Mansours bogudgivelser.
Bøgerne fra Nidal Mansour kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Beyond the past" udgivet af Books on Demand - "Før dengang ..." udgivet af Books on Demand - "Før dengang ..." udgivet af Books on Demand

Bøger af Nidal Mansour

Der er tre tilgængelige bøger af Nidal Mansour hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Nidal Mansour kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Mansour er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Books on Demand.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Nidal Mansours "Beyond the past"

Hos Bog & idé er "Beyond the past" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Books on Demand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Før dengang ..." af Nidal Mansour

Hos Bog & idé er "Før dengang ..." tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Før dengang ..." kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Nidal Mansour