Bog & idéNiels Aadal

Bøger skrevet af Niels Aadal

Læs mere om Niels Aadal
1 produkter
1 produkter
Kongens Agent
Kongens agentNiels Aadal
99,95 DKK
e-bog
(0)
Kongens agent

Mere om Niels Aadal

Du kan kun bestille en enkelt bog af Niels Aadal her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kongens agent". Det er mellemgaard, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kongens agent" af Niels Aadal

Det er muligt at købe Niels Aadals "Kongens agent" som e-bog. Med "Kongens agent" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Niels Aadal skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Aadal