Bog & idéNiels Abildgaard

Bøger skrevet af Niels Abildgaard

Læs mere om Niels Abildgaard
4 produkter
4 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Basisbog i medicin og kirurgi
Basisbog i medicin og kirurgiSøren Schwartz Sørensen
1059,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i medicin og kirurgi
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Medicinsk Kompendium 20. udgaveEllen Margrethe Hauge
2699,95 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 20. udgave
Hæmatologi i klinisk praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hæmatologi i klinisk praksisOle Weis Bjerrum
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Hæmatologi i klinisk praksis

Mere om Niels Abildgaard

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Niels Abildgaard. På listen nedenfor ser du de seneste af Abildgaards bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Hæmatologi i klinisk praksis" i serien "Kliniske lærebøger" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i medicin og kirurgi" udgivet af Gyldendal

Niels Abildgaards bøger

Niels Abildgaard har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan bestille Niels Abildgaard bøger i forskellige formater. Bøgerne af Abildgaard er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Abildgaards "Medicinsk Kompendium 19. udgave"

Det er muligt at købe Niels Abildgaards "Medicinsk Kompendium 19. udgave" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Niels Abildgaard "Hæmatologi i klinisk praksis"

"Hæmatologi i klinisk praksis" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Abildgaards serie "Kliniske lærebøger". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Abildgaard