Bog & idéNiels Ahrengot

Bøger skrevet af Niels Ahrengot

Læs mere om Niels Ahrengot
6 produkter
6 produkter
LEAN - implementering i danske virksomheder
BOEGERTILSTAERKPRIS
LEAN - implementering i danske virksomhederNiels Agerskov
611,96 DKK
Indbundet
(0)
LEAN - implementering i danske virksomheder
Power i projekter og portefølje
Power i projekter og porteføljeNiels Ahrengot & Mette Lindegaard Attrup
699,95 DKK
Hardback
(0)
Power i projekter og portefølje
Half Double
Half DoubleMichael Ehlers
369,95 DKK
Paperback
(0)
Half Double
Aktiv projektledelse
Aktiv projektledelseOle Steen Andersen
161,95 DKK
EBOG
(0)
Aktiv projektledelse
Change with Impact
Change with ImpactNiels Ahrengot
119,95 DKK
Indbundet
(0)
Change with Impact
Lean
LEAN - implementering i danske virksomhederNiels Ahrengot
188,95 DKK
EBOG
(0)
LEAN - implementering i danske virksomheder

Mere om Niels Ahrengot

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Niels Ahrengot. På listen nedenfor finder du Ahrengots nyeste bøger.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Niels Ahrengots bøger kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Power in projects" udgivet af Djøf Forlag - "Half Double" udgivet af Djøf Forlag - "Half Double" udgivet af Implement Press - "Power i projekter og portefølje" udgivet af Djøf Forlag - "Change with Impact" udgivet af Implement Press - "Half Double" udgivet af Implement Press - "Lean" udgivet af Børsen - "Power i projekter og portefølje" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "LEAN - implementering i danske virksomheder" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Niels Ahrengot

Der er ni tilgængelige udgivelser af Niels Ahrengot hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Niels Ahrengot bøger i samtlige formater. Ahrengots bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Power in projects" af Niels Ahrengot

Det er muligt at købe Niels Ahrengots "Power in projects" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

"Half Double" af Niels Ahrengot

"Half Double" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Ahrengot