Bog & idéNiels Åkerstrøm Andersen

Bøger skrevet af Niels Åkerstrøm Andersen

Læs mere om Niels Åkerstrøm Andersen
8 produkter
8 produkter
Klassisk og moderne organisationsteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne organisationsteoriAnnemette Kjærgaard
521,96 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne organisationsteori
Velfærdsledelse
VelfærdsledelseNiels Åkerstrøm Andersen
419,95 DKK
Hæftet
(0)
Velfærdsledelse
Niklas Luhmann
Niklas Luhmann Niels Åkestrøm Andersen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Niklas Luhmann
Diskursive analysestrategier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Diskursive analysestrategierNiels Åkerstrøm Andersen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Diskursive analysestrategier
Kærlighed og omstilling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kærlighed og omstillingNiels Åkerstrøm Andersen
80,96 DKK
Hæftet
(0)
Kærlighed og omstilling
Sundhed og magt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhed og magtKaspar Villadsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhed og magt
Sproget i lyst og nød
Sproget i lyst og nødGeorg Adamsen (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Sproget i lyst og nød
Form og medie
Form og medieNiels Åkerstrøm Andersen
209,95 DKK
Paperback
(1)
Form og medie

Mere om Niels Åkerstrøm Andersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Niels Åkerstrøm Andersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sproget i lyst og nød" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Socialkonstruktivistiske analysestrategier" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Form og medie" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Niklas Luhmann" udgivet af Djøf Forlag - "Niklas Luhmann" i serien "Statskundskabens klassikere" udgivet af Djøf Forlag - "Sundhed og magt" udgivet af Gyldendal - "Socialkonstruktivistiske analysestrategier - en introduktion" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Den semantiske analysestrategi og samtidsdiagnostik" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Socialkonstruktivistiske analysestrategier" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Shifters" i serien "Organiseret kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Poststrukturalistiske analysestrategier" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Legende magt" udgivet af HansReitzels - "Partnerskabelse" udgivet af HansReitzels - "Borgerens kontraktliggørelse" udgivet af HansReitzels - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Organisation i anden ordens perspektiv - systemteoriens analysestrategiske maskine" i serien "Organiseret kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne organisationsteori" udgivet af Gyldendal - "Flygtige forhold" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Legende magt" udgivet af Gyldendal - "Velfærdsledelse" udgivet af Gyldendal - "Partnerskabelse" udgivet af Gyldendal - "Kærlighed og omstilling" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Udlicitering " udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Diskursive analysestrategier" udgivet af Nyt fra Samfundsvidenskaberne - "Borgerens kontraktliggørelse" udgivet af Hans Reitzel

Bøger skrevet af Niels Åkerstrøm Andersen

Du kan bestille 26 bøger af Niels Åkerstrøm Andersen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Andersens bøger fås i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Andersen skrevet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Åkerstrøm Andersens "Sproget i lyst og nød"

"Sproget i lyst og nød" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Modersmål-Selskabet, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Socialkonstruktivistiske analysestrategier" af Niels Åkerstrøm Andersen

"Socialkonstruktivistiske analysestrategier" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Roskilde Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Åkerstrøm Andersen