Bog & idéNiels Åkestrøm Andersen

Bøger skrevet af Niels Åkestrøm Andersen

Læs mere om Niels Åkestrøm Andersen
1 produkter
1 produkter
Niklas Luhmann
Niklas Luhmann Niels Åkestrøm Andersen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Niklas Luhmann

Mere om Niels Åkestrøm Andersen

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Niels Åkestrøm Andersen . Bogen hedder "Niklas Luhmann". Det er Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har publiceret den på dansk. "Niklas Luhmann" er desuden udgivet i serien "Statskundskabens klassikere".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Åkestrøm Andersen s "Niklas Luhmann"

"Niklas Luhmann" findes på den digitale boghylde som pdf. Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Niels Åkestrøm Andersen . Bogen er med i serien "Statskundskabens klassikere". Det er Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Andersen , som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Åkestrøm Andersen