Bog & idéNiels Albertsen

Bøger skrevet af Niels Albertsen

Læs mere om Niels Albertsen
4 produkter
4 produkter
Fænomenologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
FænomenologiBjørn Schiermer
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Fænomenologi
Kapitalismens ansigter
Kapitalismens ansigterNiels Albertsen
79,00 DKK
PDF
(0)
Kapitalismens ansigter
Sociologiens problemer - en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociologiens problemer - en grundbogInger Glavind Bo
458,96 DKK
Hæftet
(0)
Sociologiens problemer - en grundbog
Grøn samfundsteori
Grøn samfundsteoriBente Halkier
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Grøn samfundsteori

Mere om Niels Albertsen

Der findes flere forskellige bøger af Niels Albertsen online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Albertsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Byg Bro" udgivet af SBi Forlag - "Sociologiens problemer - en grundbog" udgivet af Gyldendal - "Kapitalismens ansigter" udgivet af Philosophia - "Fænomenologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Niels Albertsen

Der er fire tilgængelige udgivelser af Niels Albertsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Albertsens bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Albertsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Byg Bro" af Niels Albertsen

Hos Bog & idé er "Byg Bro" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af SBi Forlag.

Niels Albertsen "Sociologiens problemer - en grundbog"

Hos Bog & idé er "Sociologiens problemer - en grundbog" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Albertsen