Bog & idéNiels Bak

Bøger skrevet af Niels Bak

Læs mere om Niels Bak
2 produkter
2 produkter
The Faroe Island - glimpse of the Faroese culture
The Faroe Island - glimpse of the Faroese cultureNiels Bak
59,95 DKK
EBOG
(0)
The Faroe Island - glimpse of the Faroese culture
Færøerne - glimt af færøsk kultur
Færøerne - glimt af færøsk kulturNiels Bak
79,95 DKK
EBOG
(0)
Færøerne - glimt af færøsk kultur

Mere om Niels Bak

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Niels Bak. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bak.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Færøerne - glimt af færøsk kultur" udgivet af IN Publishing - "Glimt af færøsk kultur" udgivet af IN Publishing

Niels Baks bøger

Niels Bak har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Niels Bak bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Bak er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af IN Publishing.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Baks "Færøerne - glimt af færøsk kultur"

Hos Bog & idé er "Færøerne - glimt af færøsk kultur" tilgængelig som ebog. "Færøerne - glimt af færøsk kultur" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er IN Publishing, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Niels Bak "Glimt af færøsk kultur"

Det er muligt at købe Niels Baks "Glimt af færøsk kultur" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af IN Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Bak