Bog & idéNiels Bilenberg

Bøger skrevet af Niels Bilenberg

Læs mere om Niels Bilenberg
1 produkter
1 produkter
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov
BOEGERTILSTAERKPRIS
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behovMarina Dankaertz
89,96 DKK
Hæftet
(0)
ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov

Mere om Niels Bilenberg

Der findes mange bøger fra Niels Bilenberg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bilenberg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave" udgivet af FADL's Forlag - "ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Niels Bilenberg

Du kan finde to bøger af Niels Bilenberg her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Niels Bilenberg kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Bilenberg er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave" af Niels Bilenberg

"Børne- og ungdomspsykiatri - 4. udgave" er tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

"ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov" af Niels Bilenberg

Det er muligt at købe Niels Bilenbergs "ADHD - Livslange perspektiver og særlige behov" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Bilenberg