Bog & idéNiels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen

Bøger skrevet af Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen

Læs mere om Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen
1 produkter
1 produkter
Svend Staal-gruppen
Svend Staal-gruppenNiels-Birger Danielsen & Erland Leth Pedersen
289,95 DKK
Hæftet
(0)
Svend Staal-gruppen

Mere om Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen. På listen nedenfor ser du de nyeste af Pedersens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Svend Staal-gruppen" udgivet af Nyt DPIF - "Svend Staal-gruppen" udgivet af Kriminalforlaget

Bøger af Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen

Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Pedersens bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersens "Svend Staal-gruppen"

Hos Bog & idé er "Svend Staal-gruppen" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt DPIF.

"Svend Staal-gruppen" af Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen

Det er muligt at købe Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersens "Svend Staal-gruppen" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kriminalforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Niels-Birger Danielsen og Erland Leth Pedersen