Bog & idéNiels Bjørn Hansen

Bøger skrevet af Niels Bjørn Hansen

Læs mere om Niels Bjørn Hansen
1 produkter
1 produkter
Sorttjærede ligkister
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sorttjærede ligkisterNiels Bjørn Hansen
82,96 DKK
Indbundet
(1)
Sorttjærede ligkister

Mere om Niels Bjørn Hansen

Der er forskellige bøger fra Niels Bjørn Hansen online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bjørn Hansens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kiekke vi tage til Vaaben" udgivet af Den Blå Ugle - "Sorttjærede ligkister" udgivet af Den Blå Ugle - "En visnet blomst i hæderskrandsen" udgivet af Den Blå Ugle - "Sørøvere på kongens bud" udgivet af Den Blå Ugle - "Sørøvere på kongens bud" udgivet af Den Blå Ugle - "En visnet blomst i hæderskrandsen" udgivet af Den Blå Ugle

Bøger skrevet af Niels Bjørn Hansen

Du kan købe seks bøger af Niels Bjørn Hansen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan bestille Niels Bjørn Hansen bøger i et udvalg af formater. Bjørn Hansens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Den Blå Ugle.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kiekke vi tage til Vaaben" af Niels Bjørn Hansen

"Kiekke vi tage til Vaaben" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Den Blå Ugle.

Niels Bjørn Hansen "Sorttjærede ligkister"

Hos Bog & idé er "Sorttjærede ligkister" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Den Blå Ugle, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Bjørn Hansen