Bog & idéNiels Bjørn

Bøger skrevet af Niels Bjørn

Læs mere om Niels Bjørn
1 produkter
1 produkter
Arkitektur der forandrer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arkitektur der forandrerNiels Bjørn Bech-Danielsen
290,46 DKK
Hæftet
(0)
Arkitektur der forandrer

Mere om Niels Bjørn

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger af Niels Bjørn. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Bjørn.
Bøgerne fra Niels Bjørn kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kiekke vi tage til Vaaben" udgivet af Den Blå Ugle - "Sorttjærede ligkister" udgivet af Den Blå Ugle - "H.C. Andersen - en eventyrlig forfatter " i serien "Vild med Viden" udgivet af Epsilon.dk - "Cases on IT leadership The challenge of technological debt - Coop" i serien "Cases on IT leadership: CIO Challenges for Innovation and Keeping the Lights on" udgivet af Samfundslitteratur - "En visnet blomst i hæderskrandsen" udgivet af Den Blå Ugle - "Sørøvere på kongens bud" udgivet af Den Blå Ugle - "Cases on IT leadership" udgivet af Samfundslitteratur - "Cases on IT leadership" udgivet af Samfundslitteratur - "Sørøvere på kongens bud" udgivet af Den Blå Ugle - "Arkitektur der forandrer" udgivet af Gad - "En visnet blomst i hæderskrandsen" udgivet af Den Blå Ugle - "Livet i Kinas kæmpebyer" udgivet af Historika

Niels Bjørns bøger

Der er 12 tilgængelige bøger af Niels Bjørn hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bjørns bøger kommer i samtlige formater. Bjørn har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kiekke vi tage til Vaaben" af Niels Bjørn

"Kiekke vi tage til Vaaben" kan købes online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Den Blå Ugle, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Niels Bjørn "Sorttjærede ligkister"

Hos Bog & idé er "Sorttjærede ligkister" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Den Blå Ugle.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Bjørn