Bog & idéNiels Bredager

Bøger skrevet af Niels Bredager

Læs mere om Niels Bredager
2 produkter
2 produkter
Alexander takker af
BOEGERTILSTAERKPRIS
Alexander takker afNiels Bredager
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Alexander takker af
Byen under himlen
Byen under himlenNiels Bredager
149,95 DKK
EBOG
(0)
Byen under himlen

Mere om Niels Bredager

Der er en del bøger skrevet af Niels Bredager til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Bredagers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "16 sange" udgivet af Forlaget Hedwig - "Byen under himlen" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Spotlights" udgivet af mellemgaard - "En ensom ulv" udgivet af Mellemgaard - "Byen under himlen" udgivet af mellemgaard

Bøger skrevet af Niels Bredager

Niels Bredager har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Niels Bredager kan købes i et udvalg af formater. Bredagers bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"16 sange" af Niels Bredager

"16 sange" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Hedwig.

Niels Bredager "Byen under himlen"

Hos Bog & idé er "Byen under himlen" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Byen under himlen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Bredager