Bog & idéNiels Brimnes m.fl

Bøger skrevet af Niels Brimnes m.fl

Læs mere om Niels Brimnes m.fl
1 produkter
1 produkter
Danmark og kolonierne - Grønland
Danmark og kolonierne - GrønlandRed. H.C. Gulløv
349,95 DKK
Hardback
(1)
Danmark og kolonierne - Grønland

Mere om Niels Brimnes m.fl

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Niels Brimnes m.fl til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra m.fl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmark og kolonierne" udgivet af Gads forlag - "Vestafrika" i serien "Danmark og kolonierne" udgivet af Gad - "Vestindien " i serien "Danmark og kolonierne" udgivet af Gad - "Danmark og kolonierne - Grønland" i serien "Danmark og kolonierne" udgivet af Gads Forlag - "Danmark" i serien "Danmark og kolonierne" udgivet af Gad

Mere om Niels Brimnes m.fls bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Niels Brimnes m.fl hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra m.fl fås blot som hardback. Derudover er bøgerne fra m.fl skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels Brimnes m.fls "Danmark og kolonierne"

Det er muligt at købe Niels Brimnes m.fls "Danmark og kolonierne" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Gads forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Niels Brimnes m.fl "Vestafrika"

Hos Bog & idé er "Vestafrika" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er med i m.fls serie "Danmark og kolonierne". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Brimnes m.fl