Bog & idéNiels Brügger

Bøger skrevet af Niels Brügger

Læs mere om Niels Brügger
4 produkter
4 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori
Strukturalisme
StrukturalismeOrla Vigsø
49,95 DKK
Hæftet
(0)
Strukturalisme
Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel
Er gulvet grim og skummel, så ring til HummelNiels Brügger
59,95 DKK
EBOG
(0)
Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel
Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel
BOEGERTILSTAERKPRIS
Er gulvet grim og skummel, så ring til HummelNiels Brügger
107,86 DKK
Paperback
(0)
Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel

Mere om Niels Brügger

Her hos Bog & idé finder du et stort udbud af bøger skrevet af Niels Brügger. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Brügger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel" udgivet af Books on Demand - "Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel" udgivet af Books on Demand - "Middelalderisme" i serien "Slagmark" udgivet af SLagmark - "Facebooks historie. Udviklingen af en tom struktur" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Strukturalisme" i serien "Problemer, positioner og paradigmer" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Er gulvet grim og skummel så ring til Hummel" udgivet af Books on Demand - "Lyotard og det postmoderne samfund" udgivet af Books on Demand

Bøger skrevet af Niels Brügger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Niels Brügger hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan bestille Niels Brügger bøger i forskellige formater. Niels Brügger bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Niels Brüggers "Klassisk og moderne medieteori"

Det er muligt at købe Niels Brüggers "Klassisk og moderne medieteori" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Niels Brügger "Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel"

Det er muligt at købe Niels Brüggers "Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel" som ebog. Hvis du køber "Er gulvet grim og skummel, så ring til Hummel" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Brügger