Bog & idéNiels Buur Hansen

Bøger skrevet af Niels Buur Hansen

Læs mere om Niels Buur Hansen
1 produkter
1 produkter
Dannelse der virker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dannelse der virkerAlexander von Oettingen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Dannelse der virker

Mere om Niels Buur Hansen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Niels Buur Hansen. På listen nedenfor ser du de seneste af Hansens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dannelse der virker" udgivet af Klim - "Videnteori, professionsuddannelse og professionsforskning" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Mere om Niels Buur Hansens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Niels Buur Hansen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Hansen kommer kun som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dannelse der virker" af Niels Buur Hansen

Hos Bog & idé er "Dannelse der virker" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Niels Buur Hansen "Videnteori, professionsuddannelse og professionsforskning"

Hos Bog & idé er "Videnteori, professionsuddannelse og professionsforskning" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Syddansk Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Buur Hansen