Bog & idéNiels Buus

Bøger skrevet af Niels Buus

Læs mere om Niels Buus
2 produkter
2 produkter
Helt ikke stykkevis & delt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Helt - ikke stykkevis og deltJan Kåre Hummelvoll
539,96 DKK
Indbundet
(0)
Helt - ikke stykkevis og delt
Psykiatrisk sygepleje
Psykiatrisk sygeplejeMarianne Melau
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Psykiatrisk sygepleje

Mere om Niels Buus

Der er flere forskellige bøger fra Niels Buus på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Buus.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal - "På arbejde i hjemmet" udgivet af Munksgaard - "Psykiatrisk sygepleje" udgivet af Gyldendal

Niels Buus' bøger

Niels Buus har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Niels Buus bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Buus er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Niels Buus' "Psykiatrisk sygepleje"

Hos Bog & idé er "Psykiatrisk sygepleje" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Niels Buus "På arbejde i hjemmet"

"På arbejde i hjemmet" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Buus