Bog & idéNiels C. Bergsøe

Bøger skrevet af Niels C. Bergsøe

Læs mere om Niels C. Bergsøe
2 produkter
2 produkter
Småhuse – indeklima og energi
Småhuse – indeklima og energiNiels C. Bergsøe
200,95 DKK
EBOG
(0)
Småhuse – indeklima og energi
Anvisning 266: Småhuse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Anvisning 266: SmåhuseNiels C. Bergsøe
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Anvisning 266: Småhuse

Mere om Niels C. Bergsøe

Der findes mange bøger skrevet af Niels C. Bergsøe til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bergsøe.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Undersøgelse af ventilationsforhold i nyere boliger" i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Småhuse – indeklima og energi" udgivet af SBi Forlag - "Småhuse - indeklima og energi " i serien "SBI-anvisning" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Vurdering af ventilationsbehov" i serien "SBI-meddelelse" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Naturlig ventilation i enfamiliehuse" i serien "SBI-meddelelse" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Passiv sporgasmetode til ventilationsundersøgelser " i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Ventilationsforhold i nyere, naturligt ventilerede enfamiliehuse " i serien "SBI-rapport" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af Niels C. Bergsøe

Du kan købe syv bøger af Niels C. Bergsøe her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bergsøes bøger fås i udvalgte formater. Niels C. Bergsøe bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Niels C. Bergsøes "Undersøgelse af ventilationsforhold i nyere boliger"

Det er muligt at købe Niels C. Bergsøes "Undersøgelse af ventilationsforhold i nyere boliger" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "SBI-rapport". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Småhuse – indeklima og energi" af Niels C. Bergsøe

Det er muligt at købe Niels C. Bergsøes "Småhuse – indeklima og energi" som ebog. Hvis du køber "Småhuse – indeklima og energi" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SBi Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Niels C. Bergsøe