Bog & idéNiels Chr. Ellegaard

Bøger skrevet af Niels Chr. Ellegaard

Læs mere om Niels Chr. Ellegaard
2 produkter
2 produkter
Robots entering the legal profession
Robots entering the legal professionNiels Chr. Ellegaard
369,95 DKK
EBOG
(0)
Robots entering the legal profession
Robots entering the legal profession
BOEGERTILSTAERKPRIS
Robots entering the legal professionNiels Chr. Ellegaard
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Robots entering the legal profession

Mere om Niels Chr. Ellegaard

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Niels Chr. Ellegaard. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Ellegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Robots entering the legal profession" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Robots entering the legal profession" udgivet af Gyldendal

Niels Chr. Ellegaards bøger

Niels Chr. Ellegaard har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Niels Chr. Ellegaard bøger i samtlige formater. Bøgerne af Ellegaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Robots entering the legal profession" af Niels Chr. Ellegaard

Hos Bog & idé er "Robots entering the legal profession" tilgængelig som ebog. "Robots entering the legal profession" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Hans Reitzels Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Robots entering the legal profession" af Niels Chr. Ellegaard

Hos Bog & idé er "Robots entering the legal profession" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Niels Chr. Ellegaard